Google+

Nawiąż lepszy kontakt z zespołem

Stwórz wszystkim możliwość dzielenia się wiedzą, aktualnościami i pomysłami dotyczącymi wspólnych zainteresowań dzięki Google+.

Rozpocznij

Pozbądź się barier i pracuj nad pomysłami z innymi w dowolnym miejscu

Nie pozwól przepaść świetnym pomysłom. Dzięki wpisom, komentarzom i Społecznościom dzielącym podobne zainteresowania i cele w Google+ możesz w łatwy sposób rozmawiać o pomysłach i się nimi dzielić – nieważne, w jakim jesteś zespole, na jakim poziomie i w jakim miejscu.

Zaangażuj wszystkich pracowników

Zadbaj, by cały Twój zespół miał ze sobą kontakt. Dzięki zaawansowanym aplikacjom na Androida i iOS nawet pracownicy zdalni i niesiedzący przy biurkach wiedzą, co dzieje się w firmie i uczestniczą w jej życiu.

Dziel się swoją wiedzą i pomysłami

Nadążaj za interesującymi Cię tematami i zabłyśnij wiedzą. Kolekcje ułatwiają grupowanie wpisów według tematów, dzięki czemu każdy może mieć swój wkład w rozmowę i śledzić to, co jest dla niego ważne.

Ustawienia prywatności zapewniają bezpieczeństwo

Ulepszone ustawienia prywatności pozwalają korzystać z domyślnych ustawień dla różnych grup: osobnych dla członków wewnętrznego zespołu i innych dla zewnętrznych dostawców.

Zdjęcia i filmy przyciągają uwagę rozmówców

W Google+ możesz udostępnić najnowszy film pokazowy, zrzut ekranu, zdjęcie produktu i inne materiały multimedialne, które zainteresują Twoich odbiorców.

Udostępnianie i kontakt z dowolnego miejsca

Aplikacja Google+ na Androida oraz iOS pozwala dzielić się tym, czym chcesz, z dowolnego miejsca. Lokalizacje czy zdjęcia zrobione w delegacji od razu zostaną zapisane i będą gotowe do udostępnienia.

„Google+ szybko zyskał u nas popularność jako metoda prowadzenia rozmów w obrębie firmy – zajął miejsce naszej wewnętrznej sieci społecznościowej”.

Martin Russell, Just Eat

Najważniejsze pytania na temat Google+

Czy mogę kontrolować wyświetlanie swoich wpisów publicznych na stronie profilu?

Tak. Ustawienia Google+ pozwalają określić, czy wpisy w Google+ będą widoczne w Twoim profilu.

W jaki sposób zachowywana jest prywatność profili użytkowników?

Administratorzy mogą wprowadzić ustawienie domyślne, dzięki któremu profile użytkowników nie będą pojawiać się publicznie w wynikach wyszukiwania. Poza tym dostępne są rozszerzone ustawienia pozwalające ograniczyć widoczność informacji w Twoim profilu.

Czy rozmowy społecznościowe zespołów mogą być prywatne?

Tak. Społeczności o ograniczonym dostępie to dodatkowa warstwa zabezpieczeń, która uniemożliwia dostęp osobom spoza organizacji. Dzięki temu wszystkie wpisy – projekty wersji beta produktu, notatki zespołu itp. – pozostaną widoczne wyłącznie dla osób z Twojej firmy.